Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Workshops Teambuilding Zumba workshop

Antwerp Fashion Hunt

Antwerp Fashion Hunt

Antwerp Fashion Hunt

Antwerp Fashion Hunt

Alexander Goddaert is laatstejaarsstudent Mode en heeft hulp nodig. Voor zijn afstudeerproject, de jaarlijkse modeshow, heeft hij vijf silhouetten met elk een eigen thema ontworpen: historisch, prêt-à-porter, trendy, kunst en vintage.

De ontwerpen van Alexander zijn bijna klaar, alleen ontbreekt nog een Antwerpse touch. Via de Antwerp Fashion Hunt® gaat hij op zoek naar de assistent(en) want in volle eindexamenstress ontbreekt het hem aan tijd om zijn silhouetten af te werken. Wie helpt zijn project tot een goed einde te brengen?

Antwerp Fashion Hunt® kent geen vast parcours. Op het stadsplan staan twintig locaties, verspreid over de stad, waar punten verdiend kunnen worden.
Per silhouet zijn er vier opdrachten te vervullen. In de Antwerp Fashion Hunt® draagtas vinden de deelnemers alle extra’s terug om de themaopdrachten tot een goed einde te brengen.

Antwerp Fashion Hunt® kan gespeeld worden met minimum 6 tot maximum 200 personen. Het spel is laagdrempelig en leent zich uitstekend voor uitstappen met familie of vrienden, teambuildings en andere bedrijfsevenementen.

The Facts:

- vanaf 60min
- minimum 6 deelnemers, maximum: 200
- tof, creatief, uitdagend, strategisch, ...
- geschikt voor elke leeftijd
- beschikbaar in NL, FR, ENG, DU
- uitsluitend in Antwerpen.

Meer info of reservatie?

ATOMIK artists home